Begrijppe wie kan

Nauwelijks twee maand geleden nam Architect Olaerts -omwille van medische reden- ontslag als verantwoordelijke arrchitect-projectbeheerder van het Welzijnscampus. Hierdoor moest de Stad noodgedwongen op zoek gaan naar een ander projectbeheerder, die dan ook de volledige verantwoordelijkheid van de eerder aangestelde Architectenburo overnam. Het aanstellen door de Stad van een nieuw projectbeheerder kost de Genkse bevolking €350.000 extra aan erelonen.
Onze verwondering was dan ook heel groot toen we vernamen dat Architectenburo Olaerts bvba een nieuwe opdracht krijgt toegewezen van de Stad voor het herinrichten van het Stadhuis waarbij de totale kostprijs rond € 1.000.000,00 ligt. Is de heer Olaerts op wonderbaarlijke wijze genezen? Wij hopen het voor hem! Op de gemeenteraad zei de CD&V meederheid dat de architect omwille van ‘de lange duur van de opdracht van de Welzijnscampus, en de 10-jarige aansprakelijkheid’ ontslag nam. Welke is nu de echte reden?
Begrijpe wie kan?

Geplaatst op 05/12/2007, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Begrijppe wie kan.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: