PERSBERICHT : Huren INDI recorder mogelijk maken!

Het digitaal kijken zit in Limburg in de lift. Alsmaar meer mensen schakelen over van analoog naar digitaal TV kijken. Dat INDI kan beschikken over het performant kabeldistributienet van Infrax en dit gekoppeld aan een degelijke service zullen hier ongetwijfeld aan hebben bijgedragen.

“Om het succesverhaal verder een duw in de rug te geven, stellen wij voor om voor de klanten een huurformule te ontwikkelen op maandbasis voor de INDI HD-recorder. En dit omdat de kostprijs -€369,00- van de meeste mensen een te grote financiële inspanning vraagt om over te gaan tot aankoop”, aldus raadslid Patrick Uminski. “We moeten ervoor zorgen dat uiteindelijk iedereen kan genieten van deze nieuwe technologie”.

“Echter willen wij ook vragen om het programma-aanbod verder uit te breiden met een aantal Italiaanse zenders aangezien deze bevolkingsgroep, na de Belgische en Nederlandse bevolkingsgroep, de derde grootste bevolkingsgroep is in Limburg (*)”, stelt Patrick Uminski.

Beide voorstellen wil ik voorleggen aan schepen Dries, tevens voorzitter van INDI, tijdens de gemeenteraad van juni.

*(volgens de cijfers van het NIS op 1 jan. 2005)

Geplaatst op 23/05/2008, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor PERSBERICHT : Huren INDI recorder mogelijk maken!.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: