ACTIE : Genk-Zuid wil zuivere lucht!

Genk-Zuid wil zuivere lucht!

Vandaag was aktiedag.
Om 11u30 was het verzamelen geblazen aan de schoolpoorten van de basisschool “De sleutel” aan de Putweierstraat in Sledderlo. 
Onder massale persbelangstelling heeft PROgenk een geslaagde ‘fruit’-actie gevoerd voor zuivere lucht in Genk-Zuid. De ouders die hun kroost kwamen ophalen aan de schoolpoorten wisten deze actie duidelijk te waarderen. Aan de schoolpoorten werden de kinderen verrast met een portie fruit “gezond fruit voor zuivere lucht” als het ware. 
Ook onze affiche “Genk-Zuid wil zuivere lucht” kende een grettige afname door de ouders en behoefde dan ook geen verdere uitleg. Een simpele knipoog volstond dikwijls om de boodschap over te brengen.

De vervuiling zit de mensen van Genk-Zuid duidelijk hoog. Maar toch … soms heb ik het gevoel dat de mensen de vervuiling ondergaan. Zou het een gevoel/uiting van onmacht kunnen zijn? Ik weet het niet! In ieder geval hebben wij de mensen duidelijk laten blijken dat PROgenk wakker ligt van dit probleem.
 
Nu maar hopen dat de mensen masaal hun raamaffiche ophangen, zodat zij duidelijk laten blijken aan de overheden dat er geen vervuiling meer bij kan.

Geplaatst op 11/11/2008, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor ACTIE : Genk-Zuid wil zuivere lucht!.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: