Fietsactie “Fiets mee voor een fietspad!”Zandoerstraat!

Beste ouders,

Ondanks een petitie van 300 handtekeningen en onze vraag tijdens de   gemeenteraad van 20 mei 2010 is er nog steeds geen fietspad aan de Zandoerstraat. Moet hier echt eerst een ernstig ongeluk gebeuren, vooraleer er een fietspad wordt aangelegd? Wij vinden van niet!!

Daarom onze vraag aan jullie, beste ouders, fiets mee voor een fietspad! Dit kan door op donderdag 07 oktober samen met jullie kind(-eren) naar school te fietsen. We komen samen aan het rondpunt van café Bagatel. Om 08u15 fietsen we dan, onder politiebegeleiding, via de Zandoerstraat naar school. Hoe meer fietsers, hoe luider onze roep om een veilige fietspad voor onze kinderen.

Geplaatst op 12/10/2010, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ik wil de ouders en vooral de kinderen bedanken voor de steun tijdens onze fietsactie. Dikke dikke merci!! Het signaal is duidelijk. Deze actie heeft ervoor gezorgd dat dit ‘dossier’ versneld op het schepencollege is geraakt en meteen ook behandeld! Dwz dat de nodige voorbereidingen, het studiewerk, ed. zal worden opgestart. Een overwinning voor onze kinderen! Afhankelijk van het feit of men dit in eigen beheer zal aanleggen of moeten aanbesteden schat ik dat de werken rond Pasen begonnen/voltooid zullen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: