Versoepeling parkeerverbod voor vrachtwagens in de woonwijken!

gemeenteraad 15 maart 2012 : Vragen i.v.m. versoepeling omtrent het parkeerverbod voor vrachtwagens!

Vragen i.v.m. versoepeling omtrent het parkeerverbod voor vrachtwagens (Patrick Uminski)

Via de pers vernemen wij dat de meerderheid toch een versoepeling zal toestaan op het recent ingevoerde parkeerverbod voor vrachtwagens in de wijken. Hoe kan dit nu? Met heel veel vuur en passie heeft de meerderheid dit reglement, op initiatief van PROgenk, verdedigd … maar wat blijkt? Het parkeerverbod is nog maar net in werking en het verbod wordt uitgehold!

 Waarom deze versoepeling?
Immers het parkeerprobleem is en blijft een probleem van de werkgever. Dat heeft U toen gezegd en dat zeggen wij nu nog steeds!

 Waar gaat U deze vrachtwagens parkeren?
Gaan wij nu voor iedere werknemer die zijn voertuig/camionette mee naar huis mag nemen een parkeerplaats voorzien “op 5 minuten van zijn huis (HBvL 02/12)” zoals u beloofd heeft aan de vrachtwagenchauffeurs!

 Waarom is een parkingplaats huren voor een vrachtwagen (€150,00/jaar) in onze stad goedkoper dan het huren van een autostandplaats (€300,00/jaar)? Welke visie zit hier achter? Als partij kunnen alleen maar vaststellen dat electoraal gewin het heeft gehaald van de verkeersveiligheid in de wijken! PROgenk is tegen deze versoepeling!

Geplaatst op 15/05/2012, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie