Schriftelijke vragen aan de schepen van Openbare Werken

Geachte schepen
Beste Ali

zoals reeds eerder in het kort te hebben besproken met u stel ik de 2 vragen eveneens schriftelijk. 
 
Kan u samen met uw diensten bekijken of het mogelijk is om de wegrand vh gedeelte vd Reenstraat dat door het bos (zie foto) loopt te voorzien van een witte verflaag.
Waarom?
Door het veelvuldig vallen van de bladeren is het moeilijk te onderscheiden waar nu de wegdek ophoudt en de ‘drassige’ rand begint. Het aanbrengen van een witte wegrand zal ongetwijfeld de zichtbaarheid verhogen tijdens de komende ‘donkere’ maanden. Weet dat deze straat veel wordt gebruikt door fietsende schoolkinderen.
Aangezien hier geen verlichting aanwezig (mss kan dit overwogen worden?) is lijkt deze minimale investering hier zinvol.
 
Op vraag van een aantal bewoners van de Buitenlaan (u zeer bekend) de volgende vraag. Zoals u weet schepen zijn de steegjes die zich bevinden tss de Buitenlaan en de Groenstraat afgesloten. Het is te zeggen er is maar 1 ingang die tegelijk ook uitgang is!(zie foto) Indertijd heeft men dit omwille van het veiligheidsaspect afgesloten.
De vraag die echter vandaag leeft is om de ‘blokkade’ aan de kant van de Passarellstraat weg te nemen.
Waarom?
Dit steegje wordt door de aanpalende bewoners veelvuldig gebruikt om naar hun garage te rijden. Hier willen weleens ‘opstroppingen’ gebeuren omdat men met tegenliggend verkeer wordt geconfronteerd dat wil uitrijden (er slechts 1 ingang/uitgang). En dit wil wel eens voor spanningen/problemen zorgen. Vandaar deze vraag aan u om dit eens samen met uw diensten te bekijken of dit kan?

Bedankt alvast om dit eens te willen bekijken.

Geplaatst op 11/11/2009, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: